dōTERRAn eteeriset öljyt

hyvinvointisi tukena

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin eteerisiin öljyihin!

Itse olen päätynyt öljyjen pariin migreenini kautta, mutta monen montaa pientä ja isoa vaivaa on sittemmin näillä helpotettu.

Kyseessä ovat laadukkaat, puhtaat CPTG-sertifioidut, terapeuttisen tason eteeriset öljyt. Pullo on 100% tietystä kasvista höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla saatua eteeristä öljyä – mitään siihen lisäämättä tai mitään pois ottamatta. Lisää CPTG-sertifikaatista ja laadunvalvonnasta voit lukea tästä.

Hyvin yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi:

  • unenlaadun parantaminen
  • vastustuskyvyn tehostaminen
  • hormonitoiminnan harmonisointi (kilpirauhanen, lisämunuaiset, sukuhormonit)
  • erilaisten satunnaisten vatsavaivojen helpottaminen
  • erilaisten kipujen, särkyjen ja kolotusten lievittäminen
  • elimistön optimaalisen toiminnan tukeminen (laadukkain, eteerisillä öljyillä tehostetuin lisäravintein, jotka samalla tukevat myös vatsan toimintaa)
eteeriset öljyt
doterra

Kaikille asiasta kiinnostuneille olen tehnyt lyhyen, ilmaisen verkkokurssin Eteeriset öljyt tutuksi. Verkkokurssi koostuu lyhyistä videoista, jotka saat sähköpostiisi viitenä peräkkäisenä päivänä.

Voit tilata videot itsellesi tästä.

doterra
Öljyn matkaa pienviljelijältä sinulle voit seurata kuvaa klikkaamalla. dōTERRAn öljyt ovat korkealaatuisia. Puhtaat ja korkealaatuiset öljyt ovat dōTERRAn menestyksen avain. Korkealaatuiset öljyt saadaan käyttämällä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa kasvatettuja kasveja, jotka kerätään ja tislataan optimaaliseen aikaan optimaalisissa lämpötiloissa. dōTERRA käyttää Co-Impact Sourcing mallia öljyjen hankinnassa. Paikalliset yhteistyömaanviljelijät kasvattavat kasveja ja useat heistä viljelevät yksinoikeudella dōTERRAlle. dōTERRA tukee heitä mm. koulutuksen, tekniikoiden ja tilojen kautta ja usein myös Healing Hands organisaation tuella. Lisätietoja kuvaa klikkaamalla.

Lähetän sinulle mielelläni lisätietoja öljyistä ja ihanasta, kansainvälisestä tiimistämme.