Missioni on auttaa naisia voimaan paremmin, sillä sitä kautta on mahdollista parantaa kokonaisten perheiden elämänlaatua.

Olen ammatiltani lisensoitu personal trainer ja ravintovalmentaja, ja pyrin työssäni ennen kaikkea parantamaan valmennettavieni elämänlaatua. Opetan Sinua syömään paremmin, autan Sinua löytämään ne hetket arjestasi jolloin ehdit liikkua fiksusti ja kerron Sinulle miten tärkeää on, että asetat itsesi ja oman hyvinvointisi etusijalle.

Kun tiedostat sen, ymmärrät välittömästi miten Sinun hyvinvointisi vaikuttaa myös perheesi ja läheistesi hyvinvointiin ja arkeen. Kun Sinä voit hyvin olet entistä parempi äiti, puoliso, sisar ja työtoveri. Sinä ja sinun läheisesi olette juuri niin tärkeitä, että ansaitsette vain parasta – parasta Sinua.

Minä nimittäin tiedän mistä puhun, sillä olen läpikäynyt saman matkan itsekin. Olen ollut ylipainoinen ja väsynyt sekä lopen uupunut olemaan sitä kaikkea. Olin juuri sellainen nainen, jollaisia tapaan työssäni nykyään usein –laihdutin jatkuvasti, liikuin joko liikaa tai liian vähän ja söin täsmälleen samalla tavalla – riippuen aina siitä oliko päällä oleva vaihde mallia ”kitudieetti” vaiko ”aivan sama”.

Kävin läpi kaikki sudenkuopat, tein kaikki mahdolliset virheet ja koukkasin syvältä ojien pohjalta. Nyt ymmärrän, että silläkin oli tarkoituksensa, sillä kaikki ne virheet jotka minä tein matkallani kohti parempaa hyvinvointia auttavat Sinua välttämään ne. Nyt osaan opastaa Sinut matkallasi perille hieman suorempaa reittiä. Kerron, miten vältät ne virheet jotka itse tein ja näytän Sinulle, miten tärkeää on kiiruhtaa hitaasti.

On mahdollista, että olet kenties jo muutaman kiertotien matkallasi kokeillutkin, olet saattanut hyvinkin tehdä virheitä – kukapa ei olisi. Mutta erityisen tärkeää on säilyttää usko siihen, että Sinä onnistut, Sinä pystyt siihen. Tarvitset vain hiukan oikeanlaisia työkaluja, vähän tukea, apua ja ammattilaisen vinkkejä, jotta uskosi ei horju vaikeinakaan hetkinä.

Jaan tietoa, käytännön vinkkejä ja työkaluja, saat reseptejä ja ohjeita, miten otat elämäsi (ja painosi) haltuun ja hyppäät kuskin paikalle arjessasi. Saat selviytymistyökaluja hankaliin hetkiin, juhliin ja erikoistilanteisiin, ja opit, ettei ole tarpeen tuntea syyllisyyttä tai morkkista siitä, jos kaikki ei ehkä mennytkään kuten Strömsössa.

Nyt jos tunnet innostuvasi, voit vaikka samantien tilata itsellesi viikon verran ravinteikkaita ja helppoja aamupalareseptejä tästä

En lupaa Sinulle poppaskonsteja, en pikadieettiä enkä superkuureja, mutta lupaan, että ottaessasi käyttöösi kertomani vinkit ja opit, ja pitämällä niistä jääräpäisesti kiinni, tunnet eron olossasi, jaksamisessasi ja näet eron peilikuvassasi.

Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että jos sinulla nyt ei ole aikaa panostaa hyvinvointiisi ja terveyteesi, syödä, liikkua ja levätä oikein, joudut hyvin todennäköisesti maksamaan siitä myöhemmin.

Matkaan mukaan tarvitset hieman sisua, avointa mieltä ja jonkin verran asennetta, muttet niinkään itsekuria, sillä hyvällä ennakkosuunnittelulla ja sillä, että unohdat laihduttamisen ja yltiöpäisen liikkumisen, pääset todella pitkälle.

Säästän sinut monelta turhalta, aineenvaihduntaa raiteiltaan heittävältä pikadieetiltä, ja opetan sinut syömään, liikkumaan ja lepäämään oikein.

Mukava että olet täällä, eiköhän kääritä hihat ja ryhdytä hommiin? Jes, sitä minäkin, voit aloittaa vaikka täältä, heti aluksi kerron Sinulle kuinka painoa pudotetaan ilman kitukuureja.

liiklog

katjakesti