KuntoILO shop

Gua sha -kampa aventuriini, sormimalli

20.00 

Kivinen Gua Sha -kampa on alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu. Länsimaisessa kehonhuollossa sillä kaavitaan ihoa/fasciaa sydämeen päin, jotta saadaan pintafascian alla olevat nesteet ja lymfakierto liikkeelle. Voimakkaammalla paineella voidaan käsitellä myös syvempiä fasciakerroksia.

Tilaa nyt kampa ilman toimituskuluja.

Varasto loppu

Osasto:
Kuvaus

Kivinen gua sha -kampa

Kivisellä gua sha -kammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Kampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita).

Halutessasi voit kokeilla kaaputteluun myös luonnonöljyjä. Kivisen gua sha -kamman voit huoletta ottaa mukaan saunaan, mutta älä tiputa sitä laattalattialle! Penikkataudista kärsiville juoksijoille kampa on ollut todella hyvä apu: Kevyet nopeat sivelyt ennen lenkkiä ja hitaat syvemmät kaaputukset lenkin jälkeen.

Kampa toimitetaan kirjeluukusta suoraan kotiisi ilman toimituskuluja!

Lisätiedot:

Kivinen gua sha -kampa on hiottua vihreää aventuriinia, joka ovat helppohoitoinen puolijalokivi. Jokainen luonnonkivi on yksilönsä ja kiviset kammat ovat käsin valmistettuja. Koska kivi on luonnonmateriaali jokainen kampa on yksilönsä omine värivivahteineen. Koossa ja värisävyssä on yksilöllisiä vaihteluita: pituus noin 10-11cm, leveys n. 5-6cm, paksuus n. 5mm.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gua sha -kampa aventuriini, sormimalli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *