KuntoILO shop

Niska-hartiaseutu kuntoon

14.90 

Oikealla tavalla toteutetulla itsehoidolla saat niska-hartiaseutusi huomattavasti parempaan kuntoon, vaikka viettäisitkin koko päivän töissä koneella. Kivut ja liitännäisoireet (kuten päänsärky) helpottavat yleensä jo parissa viikossa, ryhti alkaa parantua kuukaudessa.
Osasto:
Kuvaus

Niska-hartiaseudun jännitystilasta ja siitä johtuvista oireista kärsii erittäin moni, joka tekee paljon töitä tietokoneella. Ja meitä koneella työskenteleviähän riittää, itse asiassa on poikkeuksellista, jos ei joudu työssään juurikaan istumaan tietokoneen äärellä.

Niska jumissa?

Oikealla tavalla toteutetulla itsehoidolla saat ongelma-alueen huomattavasti parempaan kuntoon, vaikka viettäisitkin koko päivän töissä koneella. Kivut ja liitännäisoireet (kuten päänsärky) helpottavat yleensä jo parissa viikossa, ryhti alkaa parantua kuukaudessa. 

Kun pidät kiinni tästä helposta treenirutiinista, säästyt jatkossa ryhtiongelmilta, kivuilta ja liitännäisoireilta.

Ohjelmasta apua

Vaikeitakin oireita voi helpottaa varsin nopeasti, pääset eroon kipulääkkeistä (tai pystyt ainakin vähentämään niiden käyttöä) ja elämänlaatusi paranee kun et jatkuvasti ole kipeä.

Ohjelma sisältää kattavasti tietoa niska-hartiaseudun jännitystiloista, ja harjoitusohjelman, jota voit hyödyntää sekä töissä että kotona. Välineeksi riittää vastuskuminauha, käsipainot tai vaikkapa pari kahvakuulaa.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Niska-hartiaseutu kuntoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *