KuntoILO shop

Supersmoothieopas

9.90 

Smoothie on mielettömän helppo ja helposti jokaiseen makuun varioitavissa oleva välipala – jopa oikeastaan kokonainen ateria.

Osasto:
Kuvaus

Smoothie on mielettömän helppo ja helposti jokaiseen makuun varioitavissa oleva välipala – jopa oikeastaan kokonainen ateria. Tässä oppaassa on sinulle kattavat ohjeet siihen, miten teet smoothiestasi aterian, jolla varmistat että jaksat energisenä ja saat siitä juuri ne ravinteet, joita elimistösi tarvitsee.

Kenelle smoothie sopii?

Aivan kaikille! Opas sopii aloittelevalle smoothientekijälle, mutta myös jo harjaantuneelle uusia ideoita varten. Opas sisältää myös vinkit, jotta voit varioida smoothiestasi juuri sinun suuhusi tai vatsallesi sopivan.

Ohessa on 10 herkullista ja helppoa reseptiä – jokaiseen makuun. Vai miltä kuulostaa jääkahvi, banaanikerma tai vaikkapa marjakimara?

Kyseessä ei ole vain reseptiopas vaan yli 10-sivuinen tietopaketti, jonka avulla sinä saat kaiken irti smoothiestasi! Reseptiä kohden hintaa jää alle euro, ja opas sisältää vinkit kukin reseptin loputtomiin tuunausmahdollisuuksiin.

Superihania smoothiehetkiä!

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supersmoothieopas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *