KuntoILO shop

Terveelliset herkut ja välipalat

9.90 

Herkuttele terveellisesti!

Osasto:
Kuvaus

Terveelliset herkut ja välipalat -opas sisältää 9 herkullista reseptiä, jotka on helposti varioitavissa maidottomiksi ja gluteenittomiksi.

Terveelliset herkut

Opettele herkuttelemaan terveellisesti, askeettisesti ei tarvitse elää. Näillä herkuilla ja välipaloilla vatsa täyttyy ja saat energiaa, mutta en kyllästä elimistöäsi valkoisella jauholla tai puhdistetulla sokerilla. Terveyden kannalta on parempi mitä vähemmän sokeria saa. Mutta elämä on muutakin kuin terveys. Hyvä syöminen on myös makua, stressittömyyttä, elämyksiä, kokemuksia ja joustavuutta. 

Opettele herkuttelemaan terveellisesti, askeettisesti ei tarvitse elää. Näillä herkuilla ja välipaloilla vatsa täyttyy ja saat energiaa, mutta et kyllästä elimistöäsi valkoisella jauholla tai puhdistetulla sokerilla.

Lähes kaikki kokevat joskus makeanhimoa, se on luontaista, jo pienelle lapselle on ominaista pitää makean mausta. 

Se on normaalia ja normaaliin, järkevästi koottuun ruokavalioon mahtuu maltillisesti herkkujakin. Joskus joissain tilanteessa voi olla tarpeen tai järkevää tyydyttää makeanhimo jollain hieman terveellisemmällä herkulla kuin valkoisella sokerilla kyllästytyillä makeisilla tai leivonnaisilla.

Näiden reseptien herkkuja voit nauttia hyvällä omalla tunnolla!

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Terveelliset herkut ja välipalat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *